Lokale overheden en middelgrote bedrijven

Bedrijfssoftware is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Nagenoeg alle bedrijfsprocessen worden ondersteund met specifieke bedrijfssoftware die is ontwikkeld voor die functie. Soms één geïntegreerd (ERP) softwarepakket dat alle bedrijfsfuncties en processen ondersteunt. Steeds vaker Best of Breed bedrijfssoftware voor een specifiek bedrijfsproces, die moet samenwerken met de software van de andere leveranciers die zijn gespecialiseerd in een ander bedrijfsproces. Bij voorkeur software die met elkaar is geïntegreerd via open standaarden (zoals GEMMA / StUF bij de lokale overheid).

 

ITEM-C is gespecialiseerd in bedrijfssoftware. Niet als leverancier maar als adviseur. Zowel vanuit het perspectief van de klant als vanuit de leverancier. Die combinatie levert onze klanten veel toegevoegde waarde. Lokale overheden en middelgrote bedrijven zijn doorgaans aangewezen op standaard pakketten met zo weinig mogelijk maatwerk (vanwege kosten en beheersbaarheid). Wij weten wat nodig is en wij weten ook wat mogelijk is, want wij kennen deze markt tot in de puntjes. U kunt een beroep doen op onze kennis en ervaring voor o.a.:

 

  • Begeleiding leverancierselectie/ Europese aanbesteding; in kaart brengen van uw wensen en eisen, marktverkenning (van long list naar shortlist), offerte- aanvraag (publicatie) en beoordeling, opzet proof of concept beoordeling, contractering (gunning), beoordeling implementatieplan, begeleiding implementatie, inrichten beheersorganisatie, periodieke audit. Wij zijn opgeleid in en gecertificeerd op het gebied van Europese aanbesteding en zijn zowel bedrijfskundig als juridisch onderlegd op dit gebied.

       Download brochure "Europees Aanbesteden Bedrijfssoftware" voor lokale overheden, 
       of brochure "Begeleiding Leverancierselectie" voor bedrijven en voor lokale overheden (onder grens).

  • Begeleiding klant/leverancier relatie; vaak verlopen relaties tussen klanten en leveranciers van bedrijfssoftware niet optimaal. Wij helpen u met onze kennis en ervaring bij het verbeteren van de balans in de relatie (wederzijdse verplichtingen) waardoor klant en leverancier tevreden worden over de onderlinge samenwerking, in plaats van een geschil juridisch uit te vechten. Bij een dergelijke begeleiding kunnen klant en leverancier rekenen op volledige onpartijdigheid onzerzijds.

       Download brochure "Begeleiding klant / leverancier relatie".

Actueel

Itris naar TSS
05-10-2016. Enkele maanden na de overname van NCCW heeft Total Spec... lees meer

Vicrea naar PinkRoccade
06-06-2016. Vicrea, leverancier van BAG en GEO software, is overgen... lees meer

Omzet Centric in 2016 gedaald, winst ...
06-06-2016. Het informaticabedrijf Centric van aandeelhouder Sander... lees meer

Contactgegevens

ITEM-C
Wommelgemhof 11
4826 GV Breda
076 - 542 522 3
06 - 83 177 041
TwitterLinkedIn