Marktonderzoek en benchmarking

Naast advies en interim management richt ITEM-C zich op marktonderzoek en benchmarking in de bedrijfssoftwaremarkt voor lokale overheden en middelgrote bedrijven. Marktonderzoeken die leren hoe gelijksoortige leveranciers in onderlinge vergelijking presteren. Benchmarks die leren hoe gelijksoortige bedrijven presteren op het gebied van bedrijfssoftware. De volgende onderzoeken staan op het programma:

  • Marktonderzoek marktverdeling leveranciers; aantal klanten, domeinpositie, share of wallet, imago, klanttevredenheid, benchmarking, prijsvergelijking en continuïteit verwachting.
  • Marktonderzoek performance leveranciers; marktpositie, strategie analyse, financiële performance, imago, customer commitment, concern afhankelijkheid, partner afhankelijkheid en personele afhankelijkheid.
  • ITEM-C Market Monitor; periodiek onderzoek en periodieke publicatie van relevante ontwikkelingen aan de aanbod kant van de markt.
  • ITEM-C Customer Benchmarking Monitor; periodiek onderzoek en periodieke publicatie van relevante ontwikkelingen aan de vraagzijde van de markt.

Actueel

Itris naar TSS
05-10-2016. Enkele maanden na de overname van NCCW heeft Total Spec... lees meer

Vicrea naar PinkRoccade
06-06-2016. Vicrea, leverancier van BAG en GEO software, is overgen... lees meer

Omzet Centric in 2016 gedaald, winst ...
06-06-2016. Het informaticabedrijf Centric van aandeelhouder Sander... lees meer

Contactgegevens

ITEM-C
Wommelgemhof 11
4826 GV Breda
076 - 542 522 3
06 - 83 177 041
TwitterLinkedIn